Okulumuzun Kuralları

1.Okulumuzda ders başlama ve bitiş saatlerine uyunuz.
2.Okulumuzda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmektedir.
3.Çocuğunuzu Okulda kullanılmak üzere yedek kıyafetler(iki takım iç çamaşırı, bir takım alt ve üst kıyafet, çorap)gönderiniz. Okula gelecek olan yedek kıyafetlerin belinin lastikli ayakkabılarının bağcık sız olması gerekmektedir.
4.Okulumuzda velilerle görüşmek için veli görüşme günleri düzenlenir.
5.Hasta olan çocukların hastalıkları boyunca okula gönderilmemesi gerekir. Mümkün olduğunca ilaç saatlerini evde verilecek şekilde ayarlamanızı, zorunlu hallerde okula gönderilmesini tercih ediniz.
6.Çocuğunuzun devam ve devamsızlık durumlarında anaokulu idaresine haber vermeniz gerekmektedir.
7.Her ayın yemek listesi ve ders programı okulumuzun internet sitesinde yayınlanmaktadır.
8.Ders saatlerinde öğretmen görüşmesi yapılmamakta acil durumlarda okul idaresine telefonla ulaşılabilir.

Tel: 0(212) 418 00 22

Merkez Mahallesi Yeşil Zümrüt Sokak No: 29-31 Gaziosmanpaşa/İstanbul