Özel Okullar

* Türkçe Matematik Alanı
Sağlık Hizmetleri Alanı
* Sağlık Hizmetleri Alanı, Hemşire Yardımcılığı Dalı
Makine ve Tasarım Teknolojileri (Devlet Destekli)
* Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı, Endüstriyel Ürünler Tasarımı Dalı
* Yazılım Geliştirme ve Programlama

Tel: 0(212) 417 64 71

Adres: Merkez Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Cd. No: 48/A Gaziosmanpaşa/İstanbul
Yol Tarifi Google Yol Tarifi Yandex

Gaziosmanpaşa Havuzbaşı Kampüsü

İlköğretim
* Anaokulu
* İlkokul
* Ortaokul
İnşaat Teknolojileri (Devlet Destekli)
* Mimari Yapı Teknik Ressamlığı Dalı
* Grafik ve Oyun Programlama

Tel: 0(212) 417 64 81

Merkez Mahallesi Yeşil Zümrüt Sokak No: 29-31 Gaziosmanpaşa/İstanbul
Yol Tarifi Google Yol Tarifi Yandex

Hakkında

Özel anaokulları, özel ilkokullar, özel liseler ve kolejler arasından çocuğunuz için ideal okulu zaman kaybetmeden kaydolun!

İstanbul özel okulları hakkında detaylı bilgiler için hemen bize ulaşın. Özel anaokulları, kolejler, ilkokul ve ortaokul eğitimi veren özel okullar, özel liseler arasından çocuğunuz için en iyi seçim için GOP Okulları.

Özel bağımsız anaokulları nedir? Çocuklarınıza faydaları ne olacaktır? Bağımsız anaokulları sadece okul öncesi öğrencilerine eğitim veren eğitim kurumlarıdır. Bu kurumlarda ilkokul ve ortaokul seviyesinde eğitim alan öğrenciler bulunmaz. Genellikle müstakil bir binada hizmet veren anaokulları okul öncesi eğitiminde yoğunlaşarak bu konuda giderek tecrübelenmektedir. Bu sayede çocuklarınız iyi bir okul öncesi eğitim geçirebilir. Bunun yanında okul öncesi eğitimde MEB müfredatına ek olarak farklı eğitim modelleri benimseyen kurumlarda bulunmaktadır.

Bağımsız anaokulları yanında kolejler de çocuk başına düşen oyuncak, metrekare ve materyal sayısının fazla olacağı bir ortamda eğitim göreceklerdir. Ayrıca akademik açıdan ilkokula daha hazır başlayacak çocukların ikinci bir yabancı dil için temelleri olacaktır. Daha fazla akademik başarı elde etmiş öğretmenler de çocuklarınızın eğitimine destek olacaklardır. Kolejlerde kadroların yeterli düzeyde olması sayesinde çocuklarınız eğitim hayatını eksiksiz sürdürecektir. Ayrıca öğretmenler de kendi işlerine rahatça konsantre olarak daha rahat şekilde çocuklarınızla ilgilenebilecektir.

İlkokul ve ortaokul seviyesinde özel okul ve kolejlerde eğitim gören öğrenciler ikinci bir dilin temellerini, yoğunlaştırılmış yabancı dil dersleriyle daha da kavrayacak ve lise seviyesine geçerken bu konuda zorluk çekmeyeceklerdir. Ayrıca ortaokul seviyesinde akademik açıdan kendini kanıtlamış öğretmenleri bünyesine katma çabasında olan okullar da ailelerin dikkatini çekmektedir. Bu öğretmenler, öğrencilerin sınavlarda başarılı olabilmelerine en büyük kaynak olacaklardır.

Lise seviyesinde kolejlerin yanı sıra Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Özel Sağlık Meslek Lisesi, Özel Yazılım Lisesi, Özel Mimari Yapı Lisesi, Oyun Geliştirme Lisesi, Oyun Programlama Lisesi, Özel Anadolu Lisesi, Özel Mesleki liseler de bulunmaktadır.