Etüt ve Takviye

*Her gün “Üniversiteye Hazırlık Programı” öğrencilerimize ücretsiz olarak uygulanmaktadır.
*Sınavlarda %100 başarı ilkesi ile eğitim veren okulumuzda üniversiteye yönelik çalışmalar: 9.sınıftan itibaren başlar.

*9. Sınıf: Hafta içi 5 saat

*10. Sınıf: Hafta içi 5 saat

*11.Sınıf: Okul açıldıktan sonra hafta içi etüt derslerinin yanı sıra cumartesi günleri de etüt programı devam eder. Hafta içi 5, hafta sonu (Cumartesi) 4 saat ders, ayrıca Kasım, Ocak, Nisan aylarındaki ara tatillerde de günlük 6 saat olarak etüt dersleri verilir.

*12. sınıf: Okul açılmadan 3 hafta önce derslere başlarlar günlük 6 saat ders alırlar. Okul açıldıktan sonra hafta içi etüt derslerinin yanı sıra cumartesi günleri de etüt programı devam eder.
Hafta içi 5 saat, hafta sonu 6 saat, ayrıca Kasım, Ocak, Nisan aylarındaki ara tatillerde de günlük 6 saat olarak etüt dersleri verilir.

*Yapılan bu çalışmalar doğrultusunda öğrencimiz takviye bir programa ihtiyaç duymayacaktır.