Rehberlik

Eğitim hayatının temeli olan ilkokul kademesinde öğrencilerin psikolojik iyi oluşları oldukça önemlidir. Okuma - yazma ile akademik hayata hızlı bir giriş yapan öğrencilerimize doğru rehberlik hizmetleri ile destek oluyoruz.
Sınıf öğretmenlerimizle iş birliği içinde düzenlediğimiz etkinlik, seminer ve drama çalışmaları ile eğitsel rehberlik hizmetlerimizi yürütmekteyiz. Sınıf öğretmenlerimizden aldığımız geri bildirimler ve gözlemlerimiz doğrultusunda öğrencilerimizi yakından tanımaya çalışıyoruz.
Veli - Okul - Rehberlik Servisi üçgeni şemasıyla velilerimizle daima iletişim içinde oluyoruz.

AKADEMİK ÇALIŞMALAR
Bireysel öğrenme,
Çoklu zeka,
Yabancı dil eğitimi,
Etüt ve takviye çalışmaları,
Bire-bir  ve Grup çalışmalar,
Dönüt-düzeltme,

ÖLÇME ve DEĞERLENDİRME
Ders ve etkinliklere katılım gözlem formları, grup çalışmaları, akran değerlendirme çalışmalarının yanı sıra
Kazanım izlemeler
Yazılı sınavlar (4.sınıf)
Kazanım karnesi (1, 2 ve 3.sınıf) uygulamaları ile öğrencilerin akademik başarıları takip edilir.