Ödev Politikası

Öğrenciler için evde ödev yapma ve kitap okuma süreleri belirlenir.

*GÜNLÜK ÖDEVLER
GOP kolejinde günlük ödevler, okul saatleri içerisinde yapılır, öğrenci evde ödeve vakit ayırmaz Böylece öğrenci dinlenmeye, vakit bulur, entelektüel gelişimini sağlar ve ailesi ile nitelikli zaman geçirir. Öğrenciye okul dışı zamanları için kitap okuma sosyal sorumluluk projelerine katılma, ilgi alanıyla ilgili araştırma yapma gibi görevlendirmeler verilir.

*HAFTALIK ÖDEVLER
*Hafta içi işlenen konuları tamamlamaya ve öğrenilen bilgileri uygulamaya yönelik hafta sonu ödevleri,
*Her ünite sonunda, konunun bütünüyle çalışılması ve daha iyi kavranması için ünite sonu ödevleri,
*Her bir konu bitiminde quiz yapılır.
*Hafta sonu programlarında ve etütlerde yaz tatili için okunacak kitap listeleri ve yaz ödev kitapçıkları verilir.
*Hafta sonu programlarında ve etütlerde verilen ödevler mutlaka kontrol edilir. Yapamadıkları veya yanlış yaptıkları ödevler, öğretmenlerinin denetiminde öğrencilere tamamlatılır.