Gaziosmanpaşa Özel Okulları

Eğitim ve öğretim sorumluluğu en az öğrencilerin sorumluluğu kadar okul yönetimlerinin ve velilerin de sorumluluğu demektir. Tek başına öğrenci çabasının yeterli olmayacağı; yapılan araştırmalarla zaten kanıtlanmış olup, farklı öğrenme ve eğitme biçimleri ortaya konmuştur. Meslek seçiminde ailenin ve okulun rolünü de göz önüne alırsak, kariyer hedefini doğru ve tutarlı olarak çizmesini isteyen ebevynler; öğrencilerini okullar arasında kalitesini kanıtlamış eğitim kurumlarına yazdırmaktadırlar. Gop Okulları Gaziosmanpaşa Özel Okulları olarak; anaokulundan liseye kadar aktif öğretim methodlarımız ve uzman öğretmenlerimiz ile en değerli varlıklarımızı en donanımlı şekilde yetiştirme sorumluluğunu aldığımızı biliyoruz. Gaziosmanpaşa İlçesi Özel Okulları çerçevesinde öğrencilerin okula ulaşımı son derece kolaydır.

Gaziosmanpaşa Çukurçeşme Kampüsü

Anadolu Lisesi
* Fen Bilimleri Alanı
* Türkçe Matematik Alanı